Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Δικηγορική Εταιρεία «Ν. ΠΑΝΟΥ – Α. ΤΣΙΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2001 στην Θεσσαλονίκη, την οικονομική πρωτεύουσα και σημείο αναφοράς της Βορείου Ελλάδος, η οποία έχει εξελιχθεί πλέον σε πύλη για όλες τις Βαλκανικές χώρες. Η σημερινή εταιρεία συνιστά την εξέλιξη του δικηγορικού γραφείου του ιδρυτή της Νικολάου Πάνου που λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1973.

Αποτελεί μέλος της «Ελληνικής Ένωσης Δικηγορικών Εταιρειών», του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης καθώς και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), της Διεθνούς Φορολογικής Ένωσης (International Fiscal Association), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εργατολόγων (European Employment Lawyer’s Association),  του Ελληνοϊταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΕλληνοΡωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοαραβικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και άλλων θεσμικών φορέων και οργανώσεων.
Η Δικηγορική εταιρεία «Ν. ΠΑΝΟΥ – Α. ΤΣΙΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» από τα πρώτα ακόμη χρόνια της λειτουργίας της κέρδισε την αναγνώριση για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την συνέπεια της στους  τομείς του Δικαίου που ανέκαθεν εξειδικεύεται, διατηρώντας ακέραιη την προσωπική και ιδιαιτέρως εμπιστευτική σχέση με τους πελάτες της, γεγονός που αποτελεί ουσιαστική προτεραιότητα για όλα τα μέλη της.
ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στη Δικηγορική Εταιρία έχουμε στόχο να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας και να καλλιεργούμε δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Συνδυάζοντας αποτελεσματικά την εξειδίκευση, τη συστηματική δουλειά και την κατανόηση του ελληνικού νομικού, φορολογικού και επιχειρηματικού τοπίου, η εταιρία οδηγεί με στέρεα βήματα τους πελάτες της στην επίτευξη των στόχων τους.

Η Εμπειρη Ομάδα μας προσφέρει ευρεία νομική υποστήριξη, αξιοποιώντας την άριστη τεχνολογική της υποδομή, καθώς και ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών στην Ελλάδα και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Ν.ΠΑΝΟΥ-Α.ΤΣΙΑΛΙΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ